dinsdag, 19 januari 2021
A+ R A-

Over ons

Yogastudio Westland heeft vijf vaste docenten: Lucia de Jong, Marian Groenewegen, Martine de Bruijn, Sonja Visser en Fred Tazelaar.

 

Lucia lr

Lucia is oprichtster en eigenares van Yogastudio Westland. Ze hoopt dat iedereen zich in de studio thuisvoelt. Dat het een fijne, warme ontmoetingsplek is. Haar passie voor yoga begon vlak na de geboorte van haar zoon, inmiddels bijna 30 jaar geleden. Yoga beoefenen voelde aan als een hernieuwde kennismaking met vele aspecten van het leven in en om haar heen. Yoga geven vanuit haar intuitie, vanuit bezieling, kenmerkt haar lessen. Iedere les is daardoor een verrassing, nooit hetzelfde, maar steeds worden cursisten meegenomen in het 'voelen en ervaren van wat zich aandient'. Haar yogalessen volgen, brengt cursisten dichter bij zichzelf en daardoor steeds meer in balans.
Daarnaast heeft Lucia een grote liefde ontwikkeld voor sacrale dans, een meditatieve dansvorm, ofwel 'meditatie in beweging'. Dansen op prachtige muziek maakt de dansmiddagen en -avonden tot een intense verbinding en beleving voor een ieder in de danskring. 
 
Lucia heeft diverse opleidingen gevolgd: 
* Hatha yogaopleiding (3 jaar) bij het Nederlands Opleidingsinstituut Osmose, o.l.v. Bernadette Fretz
* Kinderyoga-opleiding eveneens bij Osmose
* Vervolgopleiding (3 Jaar) Universele Yoga en Meditatie bij het Anadajaycentrum in Leens, o.l.v. Anandajay en Janna Wingelaar
* Gewijdheid van de Asana bij het Anandajaycentrum, o.l.v. Janna Wingelaar
* Zwangerschapsyoga opleiding bij de YN Yoga academie in Amsterdam, o.l.v. Paul en Trees van Veen
* Diverse workshops en bijscholingen, o.a. : De Vrouw en haar Maancyclus bij 3HO Nederland, o.l.v. Christine Michon (Hariang Kaur), Pranayama, bij Marry van Huët, De Banda's, bij Rik Verbeek
* Beroepsopleiding (3 jaar) docent sacrale dans bij het centrum La Cordelle, o.l.v. Brigitte Geerlings en Hein Stufkens
* BackMitra-training in België, o.l.v. Guy Hamakers
 
 

Marian lr

Marian verzorgt de cursussen zwangerschapsyoga. Ze heeft de docentenopleiding gevolgd bij Samsara. Zij is doula, oftewel geboortecoach. Marian geeft ook zwangerschapsmassages en op verzoek individuele lessen. Kijk voor meer informatie op de website van La Vida Geboortebegeleiding Westland: www.geboortebegeleiding-westland.nl.

 

 Martine lr

Martine geeft Yin Yoga, meditatieavonden, workshops en retraitedagen bij Yogastudio Westland. Martine geeft vanuit Up to Grow trainingen Mindfullnes & Emotionele Intelligentie (MBE) en werkt als mental coach. Ze heeft haar Yin Yoga-opleiding gevolgd bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.Kijk voor meer informatie op de website van Up to Grow: www.uptogrow.nl

Fred lr 4

Fred heeft jaren lang wekelijks les gegeven in Yogastudio Westland en is momenteel een vervangende docent. Voor Fred is yoga, naast z’n eigen schildersbedrijf in Honselersdijk, één van de belangrijkste passies in z’n leven. Hij volgde een opleiding tot Hatha yogadocent bij Osmose. Daarnaast volgde hij de opleiding Ashtanga yoga 200 RYT. Fred heeft een achtergrond als docent in Taekwon-do en beoefende meerdere martial arts. Ook volgde hij diverse bijscholingen en workshops in diverse yogavormen om zich steeds verder te ontwikkelen. In maart 2019 volgde Fred een BackMitra-training o.l.v. Guy Hamakers in België.

Lucia en Fred organiseren samen de jaarlijkse yogaweken in het buitenland.

 

Sonja lr

Sonja is op dit moment een vaste vervangster voor Yogastudio Westland. Acht jaar geleden heeft ze haar eerste les hatha yoga gevolgd bij Lucia. 'Haar lessen zijn voor mij elke week weer een cadeautje voor mijzelf.'
Sonja wilde haar leven verrijken met meer yoga en daarom is ze in 2015 gestart met de opleiding Saswitha voor Yoga & Wijsbegeerte te Bilthoven.
Ze doet dit met veel plezier en heeft de basisjaren 1, 2 en 3 afgerond en haar lesbevoegdheid gehaald. Ook heeft ze de modules Anatomie & Fysiologie, Ayurvedische Massage en Adem & Ademtherapie met succes afgerond. Afgelopen september is aan het laatste jaar begonnen, waarvoor ze heeft gekozen voor de specialisatie Chakra-psychologie.

dames YW lr

 

 

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
T: 06-26 85 28 48
W: www.yogawestland.com
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat reactieformulier zien

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2020