zondag, 10 december 2023
A+ R A-

Over ons

Yogastudio Westland heeft vier docenten: Lucia de Jong, Marian Groenewegen, Cindy van Kester en Sonja Visser.

Lucia lr

Lucia is oprichtster en eigenares van Yogastudio Westland. Ze hoopt dat iedereen zich in de studio thuisvoelt. Dat het een fijne, warme ontmoetingsplek is. Haar passie voor yoga begon vlak na de geboorte van haar zoon, inmiddels bijna 30 jaar geleden. Yoga beoefenen voelde aan als een hernieuwde kennismaking met vele aspecten van het leven in en om haar heen. Yoga geven vanuit haar intuitie, vanuit bezieling, kenmerkt haar lessen. Iedere les is daardoor een verrassing, nooit hetzelfde, maar steeds worden cursisten meegenomen in het 'voelen en ervaren van wat zich aandient'. Haar yogalessen volgen, brengt cursisten dichter bij zichzelf en daardoor steeds meer in balans.

Daarnaast heeft Lucia een grote liefde ontwikkeld voor sacrale dans, een meditatieve dansvorm, ofwel 'meditatie in beweging'. Dansen op prachtige muziek maakt de dansmiddagen en -avonden tot een intense verbinding en beleving voor een ieder in de danskring. 
 
Lucia heeft diverse opleidingen gevolgd: 
* Hatha yogaopleiding (3 jaar) bij het Nederlands Opleidingsinstituut Osmose, o.l.v. Bernadette Fretz
* Kinderyoga-opleiding eveneens bij Osmose
* Vervolgopleiding (3 Jaar) Universele Yoga en Meditatie bij het Anadajaycentrum in Leens, o.l.v. Anandajay en Janna Wingelaar
* Gewijdheid van de Asana bij het Anandajaycentrum, o.l.v. Janna Wingelaar
* Zwangerschapsyoga opleiding bij de YN Yoga academie in Amsterdam, o.l.v. Paul en Trees van Veen
* Diverse workshops en bijscholingen, o.a. : De Vrouw en haar Maancyclus bij 3HO Nederland, o.l.v. Christine Michon (Hariang Kaur), Pranayama, bij Marry van Huët, De Banda's, bij Rik Verbeek
* Beroepsopleiding (3 jaar) docent sacrale dans bij het centrum La Cordelle, o.l.v. Brigitte Geerlings en Hein Stufkens
* BackMitra-training in België, o.l.v. Guy Hamakers
 
 

Marian lr

Marian verzorgt de cursussen zwangerschapsyoga. Ze heeft de docentenopleiding gevolgd bij Samsara. Zij is doula, oftewel geboortecoach. Marian geeft ook zwangerschapsmassages en op verzoek individuele lessen. Kijk voor meer informatie op de website van La Vida Geboortebegeleiding Westland: www.geboortebegeleiding-westland.nl. 

 

BD63EEBA DF8E 4208 BD7D 3242FF90EF1A 

Cindy is een ervaren yogadocent en mindfulnesstrainer, met een passie voor de natuur en voor holistische voeding. Zo’n 15 jaar geleden is ze begonnen met mediteren, en dit heeft haar nooit meer losgelaten! Van meditatiedocent naar mindfulnesstrainer naar yin yoga-juf; vanuit stilte en vanuit beweging verbinden met jezelf. Sinds 2021 geeft ze ook de yin yoga-teachertraining bij de AALO Yoga Academy, om zo nog meer haar liefde voor yin yoga uit te kunnen dragen. Als liefhebber van de natuur en fan van buiten spelen is zij Yoga Karavaan gestart (www.yogakaravaan.nl), waarbij ze Yoga Nature Retreats geeft op de mooiste plekjes in het land.

  

Sonja lr

Sonja is in 2012 begonnen met de beoefening van yoga en meditatie bij Yogastudio Westland. Om meer verdieping te ervaren in wat yoga voor mij betekent, is ze de opleiding Saswitha voor yoga en wijsbegeerte gaan volgen in Bilthoven. Daar heeft ze didactische vorming, chakravidyā, chakrapsychologie, ayurveda, ayurvedische massage, anatomie en ademtherapie behaald. In 2017 heeft Sonja  een workshop Eindexamenyogage volgd. in 2022 heeft ze stoelyoga en yoga voor mensen met dementie gevolgd bij Paula JapTjong van stoelyoga Nederland. Op woensdag geeft ze 's middags les aan tieners van de plaatselijke Mavo, woensdagavond yogales in Yogastudio Westland en regelmatig een stoelyogales in verpleeghuis ‘de Kreek'. Het is dankbaar om alle doelgroepen te mogen verrijken met de ervaring van yoga, aldus Sonja.

 

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
T: 06-26 85 28 48
W: www.yogawestland.com
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2023