zondag, 25 september 2022
A+ R A-

Over ons

Yogastudio Westland heeft vijf vaste docenten: Lucia de Jong, Marian Groenewegen, Martine de Bruijn, Cindy van Kester en Sonja Visser.

 

Lucia lr

Lucia is oprichtster en eigenares van Yogastudio Westland. Ze hoopt dat iedereen zich in de studio thuisvoelt. Dat het een fijne, warme ontmoetingsplek is. Haar passie voor yoga begon vlak na de geboorte van haar zoon, inmiddels bijna 30 jaar geleden. Yoga beoefenen voelde aan als een hernieuwde kennismaking met vele aspecten van het leven in en om haar heen. Yoga geven vanuit haar intuitie, vanuit bezieling, kenmerkt haar lessen. Iedere les is daardoor een verrassing, nooit hetzelfde, maar steeds worden cursisten meegenomen in het 'voelen en ervaren van wat zich aandient'. Haar yogalessen volgen, brengt cursisten dichter bij zichzelf en daardoor steeds meer in balans.
Daarnaast heeft Lucia een grote liefde ontwikkeld voor sacrale dans, een meditatieve dansvorm, ofwel 'meditatie in beweging'. Dansen op prachtige muziek maakt de dansmiddagen en -avonden tot een intense verbinding en beleving voor een ieder in de danskring. 
 
Lucia heeft diverse opleidingen gevolgd: 
* Hatha yogaopleiding (3 jaar) bij het Nederlands Opleidingsinstituut Osmose, o.l.v. Bernadette Fretz
* Kinderyoga-opleiding eveneens bij Osmose
* Vervolgopleiding (3 Jaar) Universele Yoga en Meditatie bij het Anadajaycentrum in Leens, o.l.v. Anandajay en Janna Wingelaar
* Gewijdheid van de Asana bij het Anandajaycentrum, o.l.v. Janna Wingelaar
* Zwangerschapsyoga opleiding bij de YN Yoga academie in Amsterdam, o.l.v. Paul en Trees van Veen
* Diverse workshops en bijscholingen, o.a. : De Vrouw en haar Maancyclus bij 3HO Nederland, o.l.v. Christine Michon (Hariang Kaur), Pranayama, bij Marry van Huët, De Banda's, bij Rik Verbeek
* Beroepsopleiding (3 jaar) docent sacrale dans bij het centrum La Cordelle, o.l.v. Brigitte Geerlings en Hein Stufkens
* BackMitra-training in België, o.l.v. Guy Hamakers
 
 

Marian lr

Marian verzorgt de cursussen zwangerschapsyoga. Ze heeft de docentenopleiding gevolgd bij Samsara. Zij is doula, oftewel geboortecoach. Marian geeft ook zwangerschapsmassages en op verzoek individuele lessen. Kijk voor meer informatie op de website van La Vida Geboortebegeleiding Westland: www.geboortebegeleiding-westland.nl. 

1B8592DD 4C1F 45BA B9B1 2CDBAE8D6948

Cindy van Kester geeft ook Yin Yoga. ''Ik kijk ernaar uit om mijn liefde voor yoga en meditatie met jullie te delen, en jullie een stukje mee te nemen op het mooie pad van (zelf)bewustzijn.''

 

Sonja lr

Sonja is op dit moment een vaste vervangster voor Yogastudio Westland. Acht jaar geleden heeft ze haar eerste les hatha yoga gevolgd bij Lucia. 'Haar lessen zijn voor mij elke week weer een cadeautje voor mijzelf.'
Sonja wilde haar leven verrijken met meer yoga en daarom is ze in 2015 gestart met de opleiding Saswitha voor Yoga & Wijsbegeerte te Bilthoven.
Ze doet dit met veel plezier en heeft de basisjaren 1, 2 en 3 afgerond en haar lesbevoegdheid gehaald. Ook heeft ze de modules Anatomie & Fysiologie, Ayurvedische Massage en Adem & Ademtherapie met succes afgerond. Afgelopen september is aan het laatste jaar begonnen, waarvoor ze heeft gekozen voor de specialisatie Chakra-psychologie.

dames YW lr

 

 

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
T: 06-26 85 28 48
W: www.yogawestland.com
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat reactieformulier zien

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2020