woensdag, 22 mei 2019
A+ R A-

Hieronder leest u de nieuwsberichten die de afgelopen tijd zijn verschenen.

We gaan een nieuw hulpmiddel voor de rug gebruiken

Tijdens de Hatha yogalessen gaan we voortaan ook regelmatig werken met behulp van zogenoemde BackMitra’s. Het zijn staven die we gebruiken als ondersteuning voor het verkrijgen van een flexibele en sterke rug. We hebben 20 BackMitra's aangeschaft, waardoor er voor iedere leerling één beschikbaar is. Dit hulpmiddel is speciaal ontworpen om ‘druk’ uit te oefenen op de wervelkolom.
Het is bijvoorbeeld goed om te gebruiken bij stijfheid in de schouders, bij een verkeerde houding van de rug, chronische pijn in de onderrug of nek, bij oververmoeidheid of hoofdpijn. Het vergroot de ademruimte. Kortom, de BackMitra is een grote aanwinst voor de yogalessen.
Om ermee te mogen werken, hebben Lucia en Fred een speciale training gevolgd bij Guy Hamaekers in Brasschaat, België. 

We gaan weer naar Bali!

We zijn heel blij te kunnen melden dat we voor de vierde keer een reis naar Bali gaan organiseren. Die gaat plaatsvinden van 17 tot 30 oktober 2020. We gaan terug naar Bondalem, naar het idyllisch gelegen Bali Mandela Resort. De voorinschrijving is inmiddels gestart. Er kunnen maximaal 18 mensen mee. De brochure verschijnt binnenkort op deze site en we zullen twee informatiebijeenkomsten organiseren.  
 
bali2008 9 640x480    bali2008 35 640x480    bali 2008

Yoga op zondag

Heb je zin om een keer yoga te proberen? Of zit je al op les, heb je doordeweeks een keer geen tijd en wil je een les inhalen? 
Of wil je een extra les volgen? Dat kan de komende tijd op een aantal zondagmiddagen, onder leiding van Sonja Visser.
Lees er hier meer over. 
 

Ruimte te huur

Bij Yogastudio Westland is de grote zaal eventueel te huur. Het is een multifunctionele ruimte van circa 100 m2. De zaal wordt per dagdeel verhuurd, maar uitsluitend voor activiteiten die verwantschap hebben met yoga en meditatie. 

Bel voor meer info Lucia de Jong, 0626852848 of stuur een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga in het buitenland

Yogastudio Westland organiseert al ruim twintig jaar yogareizen naar het buitenland. Zoals ook in 2018. In juni hebben we een prachtige yogaweek in Frankrijk beleefd. We waren voor het eerst op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche.

Lees meer: Yoga in het buitenland

Nieuwe leerlingen welkom

We hebben weer plaatsen beschikbaar voor nieuwe leerlingen. Informeer bij Lucia de Jong om welke groepen en welke tijdstippen het gaat. Je kunt haar bellen onder nummer 06 2685 2848, of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

  • Privacyverklaring 
  • Cookieverklaring
  • Disclaimer

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2019