dinsdag, 16 juli 2019
A+ R A-

Hieronder leest u de nieuwsberichten die de afgelopen tijd zijn verschenen.

Zomerprogramma: extra yogales voor rug en schouders

Vanwege de grote belangstelling hebben we aan het zomerprogramma een extra BackMitra yogales voor rug en schouders toegevoegd, namelijk op dinsdag 30 juli, van 19.30 - 21.30 uur. Tijdens deze les wordt gebruik gemaakt van de BackMitra, een effectief hulpmiddel voor het ontwikkelen van een flexibele en sterke rug, voor een ontspannen en veerkrachtig zenuwstelsel. 

NIEUW: Met korting twee lessen per week volgen

Vind je 1 yogales per week te weinig? Zou je wel 2 lessen per week willen volgen? Dat kan natuurlijk ook bij ons. En we geven een flinke korting op die tweede les. Je betaalt daarvoor namelijk geen € 37,50 maar € 25,- per maand. De korting geldt voor alle soorten yogalessen. Zo kun je dus voor € 62,50 per maand elke week 2 lessen volgen (oftewel € 125,- per 2 maanden). 

Zomerprogramma 2019

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: het zomerprogramma! In de maand juli 2019 bieden we dat alweer voor de zesde keer aan. Iedereen kan eraan deelnemen. Lees er hier meer over. Je vindt het inschrijffprmulier hier. 

Extra yogales voor rug en schouders
Vanwege de grote belangstelling hebben we aan het zomerprogramma een extra BackMitra yogales voor rug en schouders toegevoegd, namelijk op dinsdag 30 juli, van 19.30 - 21.30 uur. Tijdens deze les wordt gebruik gemaakt van de BackMitra, een effectief hulpmiddel voor het ontwikkelen van een flexibele en sterke rug, voor een ontspannen en veerkrachtig zenuwstelsel. 

We gebruiken een nieuw hulpmiddel voor de rug

Tijdens de Hatha yogalessen werken we voortaan ook regelmatig met behulp van zogenoemde BackMitra’s. Het zijn staven die we gebruiken als ondersteuning voor het verkrijgen van een flexibele en sterke rug. We hebben 20 BackMitra's aangeschaft, waardoor er voor iedere leerling één beschikbaar is. Dit hulpmiddel is speciaal ontworpen om ‘druk’ uit te oefenen op de wervelkolom.
Het is bijvoorbeeld goed om te gebruiken bij stijfheid in de schouders, bij een verkeerde houding van de rug, chronische pijn in de onderrug of nek, bij oververmoeidheid of hoofdpijn. Het vergroot de ademruimte. Kortom, de BackMitra is een grote aanwinst voor de yogalessen.
Om ermee te mogen werken, hebben Lucia en Fred een speciale training gevolgd bij Guy Hamaekers in Brasschaat, België. 

We gaan weer naar Bali!

We zijn heel blij te kunnen melden dat we voor de vierde keer een reis naar Bali gaan organiseren. Die gaat plaatsvinden van 17 tot 30 oktober 2020. We gaan terug naar Bondalem, naar het idyllisch gelegen Bali Mandela Resort. Deze reis is nu al volgeboekt! Je kunt je wel op de reservelijst laten plaatsen. Er kunnen maximaal 18 mensen mee. De brochure vind je hier. Het aanmeldingsformulier tref je hier aan.
We organiseren op 15 december van 14.00 - 16.00 uur een informatiebijeenkomst in de studio.  
 
bali2008 9 640x480    bali2008 35 640x480    bali 2008
(Foto's Ton Groenendijk)

Ruimte te huur

Bij Yogastudio Westland is de grote zaal eventueel te huur. Het is een multifunctionele ruimte van circa 100 m2. De zaal wordt per dagdeel verhuurd, maar uitsluitend voor activiteiten die verwantschap hebben met yoga en meditatie. 

Bel voor meer info Lucia de Jong, 0626852848 of stuur een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga in het buitenland

Yogastudio Westland organiseert al ruim twintig jaar yogareizen naar het buitenland. Zoals ook in 2018. In juni hebben we een prachtige yogaweek in Frankrijk beleefd. We waren voor het eerst op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche.

Lees meer: Yoga in het buitenland

Nieuwe leerlingen welkom

We hebben weer plaatsen beschikbaar voor nieuwe leerlingen. Informeer bij Lucia de Jong om welke groepen en welke tijdstippen het gaat. Je kunt haar bellen onder nummer 06 2685 2848, of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Binnenkort

Yogastudio Westland

Hyacinthstraat 24a
2691LH ‘s-Gravenzande
www.yogawestland.com
Telefoon: 06 2685 2848
E-mail: yogawestland@gmail.com

KvK-nummer: 27355796

Yogastudio Westland

Ga snel naar info over:

Yogastudio Westland

Lesgeld

Het lesgeld voor het volgen van yoga, zwangerschapsyoga en sacrale dans vind je door hier te klikken.

Yogastudio Westland

Hier vind je onze:

Website ontworpen en gebouwd door Willem Karreman, © 2019